Wilt u informatie over een ‘Volledig Pakket Thuis’, zodat u lang en comfortabel thuis kunt blijven wonen? Kom dan naar de ‘Open Dag van de Zorg’ op zaterdag 15 maart in Wooncentrum Hoppesteyn, dan kunnen wij u daar alles over vertellen! Ook kunt u informatie krijgen over veilig en beschermd wonen mét zorg en diensten in Hoppesteyn zelf.

Hoppesteyn biedt betaalbare huisvesting welzijn, services, informatie en zorg op maat aan senioren in de buurt en is dé ontmoetingsplek voor jonge en oudere buurtbewoners. Dagelijks kunt u terecht in de Brasserie voor een heerlijke, vers bereide maaltijd, koffie of wat anders.

Activiteiten tijdens de Open Dag van de Zorg, zaterdag 15 maart, van 11.00 – 15.00 uur:

  • Informatie over Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Bezichtiging appartementen
  • Bezoek aan de buurtwinkel, Brasserie en vrijwilligerskraam (voor vraag en aanbod)
  • Bloeddruk – en bloedsuikermeten
  • Maak kennis met het Wijkservicepunt Boezemsingel, het verenigingsleven, de inlopen voor oudere migranten, de jeu de boulesbaan en de vele andere diensten van Aafje.

Wij horen ook graag uw ideeën en wensen over het welzijn en de zorg in de buurt! Kom het ons vertellen of maak uw mening kenbaar via de ideeënbus in de hal.

Wij zorgen voor koffie en thee, muziek en lekkere, warme, vers gebakken stroopwafels!

Hoppesteyn

Het adres is:
Boezemsingel 100, Rotterdam. Met het openbaar vervoer: tram 7 (vanaf Centraal Station) richting Kralingen-Woudestein – halte Boezemsingel, vlak voor Hoppesteyn.

aafje logo