Het is een feit, House of Seasons is verhuisd! Het was een gedoe, veel werk maar WAT ben ik BLIJ met deze nieuwe plek. Toch een beetje bij MIJN Lusthofstraat. En vanaf dat we open zijn gegaan op 1 maart, heb ik al veel lieve leuke trouwe klanten binnen gehad. (en veel complimentjes mogen krijgen ) Dus ik denk en hoop, dat jullie dat kleine stukje verder niet erg vinden?

27 jaar geleden ben ik begonnen in de tuinwinkel van het Honinger Hofje op de Hoflaan. Na 2 jaar met veel plezier met Floor, Claar en Dianne te hebben gewerkt, gingen zij stoppen en kwam op de Lusthofstraat 96 een pandje leeg. Ik dacht: NU of NOOIT! Ik heb de stap gezet en dat was het begin van House of Seasons, nu 25 jaar geleden. Na 8 jaar was ik uit dit winkeltje gegroeid en in 2002 op 2 februari, met 20 graden (JA, ook toen was er een warme februari!) zijn we begonnen met klussen op de hoek van de Lusthofstraat en de Voorschoterlaan 65.

Door allerlei toevalligheden kwam eind vorig jaar het pand op de Waterloostraat 88A op mijn pad, precies op het goeie moment en de volgende stap was verhuizen! Na heel veel geklus (heel erg veel dank aan de KlusBroers, mijn moeder en Jacques) en na veel gesjouw (heel erg veel dank aan de vrijwilligers!!!) is het een ECHT House of Seasons Pandje geworden! Ik ben blij dat ik nu bij die mooie en gezellige Waterloostraat hoor! En wat nu zo leuk is… deze winkel grenst aan de tuin waar het Honinger Hofje heeft gezeten, waar ik 27 jaar geleden ben begonnen!

Ik hoop dat jullie allemaal met veel plezier dat kleine stukje verder gaan lopen, om een kadootje te kopen, voor iemand die je lief is of voor jezelf. Je vindt bij ons nog steeds Kaarsen, Kaarten, Servetten, Servies, o.a. van Emma Bridgewater en Madame Stoltz. Ovenschalen van Appolia (die leuke harten!). Bestek van Sabre. De lieve muizen en konijnen van Maileg. Sieraden, Sjaals en Tassen. Brocante en Vintage en nog HEEL VEEL MEER! En ieder seizoen anders!

Tekst loop door onder de foto

Op vrijdag en zaterdag hebben we nog een leuke aanvulling op onze spulletjes, want dan is Pluche ook open, tweedehands kleding & accessoires, waar jullie blij van worden!

Graag verwelkomen we jullie op de Waterloostraat 88A

Onze openingstijden zijn veranderd:
Dinsdag: van 11.00 tot 17.00 uur
Woensdag: van 11.00 tot 17.00 uur
Donderdag: GESLOTEN
Vrijdag: van 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: van 11.00 tot 16.00 uur

Lieve Groet, Lia House of Seasons

Wil je ons volgen?
Dat kan op Facebook en Instagram ‘House of Seasons – Lifestyle & Fashion’

House of Seasons
Waterloostraat 88-A
Rotterdam-Kralingen
tel. 010-4148768


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.