Van 16 december tot en met 22 januari kunnen theaterliefhebbers voor een tientje naar de voorstelling De blote kleren van de keizer (6+), in het Hofpleintheater. De voorstelling is een klassiek verhaal in een modern jasje. Over tevreden zijn met wat je hebt. Niet alleen is het een geschikte voorstelling voor tijdens de feestdagen maar is dit ook de mogelijkheid om tijdens de winter de warmte buitenshuis op te zoeken. De kaartprijzen op voordeelvrijdagen en met de Hofplein leerlingenpas liggen al onder de € 10,- en die blijven tijdens deze actie gewoon geldig.

De blote kleren van de keizer (6+)
De voorstelling gaat over de keizer die niet populair is en daar verandering in brengt. Met behulp van lifeplanners, stylisten en fotografen, tovert zijn moeder de keizer om tot het perfecte voorbeeld voor social media. En het volk? Zij houden van de afgetrainde keizer. Bijna net zoveel als de keizer van zichzelf. Op een dag verschijnt er een kledingmaker met een wel heel bijzonder voorstel. Durft de keizer te verschijnen in het exclusieve, maar onzichtbare ontwerp van deze designer? Lees meer over de voorstelling via jeugdtheaterhofplein.nl/blote-kleren.

De blote kleren van de keizer gaat over tevreden zijn met wat je hebt. Zeker in deze periode, waarbij het draait om familie, dankbaarheid en waardering, is dit een passende voorstelling om tijdens de feestdagen met de hele familie naartoe te gaan.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.