De particuliere school Infinity College opent binnenkort in Rotterdam haar tweede vestiging. Voor de particuliere school die voordelig particulier onderwijs aanbiedt bestaat veel belangstelling. Er hebben zich inmiddels tientallen leerlingen aangemeld voor het studiejaar 2018/2019.

Brainpark of Schiekade?
De defi nitieve locatie van de school is nog niet bekend. Deze wordt in overleg met ouders van leerlingen bepaald. Er zijn twee opties voor de schoollocatie: één op het Brainpark naast de Erasmus Universiteit en één aan de Schiekade. “Het gaat ons vooral om goede voorzieningen rondom de school, die moet goed bereikbaar zijn en het liefst in de buurt van hoge onderwijsinstellingen”, zegt rector van het Infi nity College Ruben van der Winden. Dit is de tweede vestiging van Infi nity College, dat afgelopen jaar op de Diemen-Campus in Diemen met particulier onderwijs startte.
“We hebben deze locatie recentelijk wegens de grote belangstelling uitgebreid om in het studiejaar 2018/2019 ruimte te bieden aan zo’n 120 leerlingen”, zegt van der Winden.

Open dagen
Op 26 mei heeft de eerste open dag van het Infinity College in Rotterdam plaatsgevonden op de Schiekade 830. Ruim 30 ouders en leerlingen waren aanwezig om zich te oriënteren op onderwijs van brugklas tot versneld examenjaar. Op zaterdag 23 juni en 7 juli, is er voor belangstellenden opnieuw een open dag op de Schiekade in Rotterdam. Op beide data vanaf 11.00 uur.

Individuele aandacht
Bij Infinity College krijgen leerlingen individuele aandacht met docenten en coaches op locatie. Daardoor is het mogelijk dat de leerlingen op eigen tempo en op eigen niveau kunnen werken. Het slagingspercentrage van deze aanpak ligt boven de 96%. De particuliere school, die onlangs van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap als onderwijsinstelling officiële erkenning kreeg met bijbehorend BRIN-nummer (Basisregistratie Instellingen), biedt het onderwijs bovendien zeer voordelig aan. Een jaar onderwijs in de onderbouw op havo-niveau kost bij Infinity College 13.000 euro inclusief schoolboeken en dat is ongeveer 50% lager dan bij het particuliere onderwijsaanbod elders.

Vestiging in Rotterdam Infinity College wil komende schoolseizoen in de vestiging Rotterdam beginnen met minimaal 50 leerlingen. Het ligt in de bedoeling om nog voor de zomer een besluit te nemen waar in Rotterdam haar 2e schoollocatie gevestigd zal worden. Zie: www.infinitycollege.nl. Heeft u voorafgaand aan de open dagen al vragen? Stuur dan een mail naar info@infinitycollege.nl of bel met : 0320-229926.

(ingezonden mededeling Infinity College)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.