Het is vanaf nu mogelijk in te schrijven voor de feestelijke 10e Kunstroute Kralingen-Crooswijk in oktober:

Voor het Kunstroute weekend Crooswijk op 8 en 9 oktober en/of het Kunstroute weekend Kralingen op 15 en 16 oktober.

Doe dat door het formulier via de link in te vullen op onze geheel vernieuwde website: www.kunstroutekralingencrooswijk.nl

Je vindt het formulier rechtstreeks via de deze link.

Spectaculaire opening
Aangezien we onze tiende verjaardag vieren, pakken we dit jaar extra uit. Naast het festivalcafé Croos, de veiling en de straatkunst, zal er een spectaculaire opening zijn op vrijdag 7 oktober.

Ook komt er weer een Culinaire Route en wordt er een magazine gemaakt met de hoogtepunten van tien jaar Kunstroute met veel beeldmateriaal en verschillende interviews. Het programmaboekje komt terug, naast natuurlijk de publiciteit die je gewend bent van ons en die we dit jaar ook extra zullen inzetten. De tiende Kunstroute KralingenCrooswijk wordt een Kunstroute om niet te missen!

Midzomerfestival Kralingen
Vanaf 18 juni is de Kunstroute Kralingen-Crooswijk één van de organisatoren voor het tweede Midzomerfestival Kralingen. Het thema is dit jaar ‘Tango, Jazz en Midzomer’. Zie: midzomerfestivalkralingen.weebly.com. Op 18 juni opent Paulette Verbist, vicevoorzitter van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk en groot kunstliefhebster, het evenement.

TangoZZs & More treedt op en we gaan weer een expositie van deelnemers aan de route organiseren. Tijdens het optreden wordt live geschilderd en worden de deelnemende kunstenaars voorgesteld aan het publiek.

Wil je deelnemen aan de expositie en/of meeschilderen, tekenen of boetseren? Meld je dan aan via info@willemvanhest.nl.

Midzomer in de Tuin
Onder leiding van Marielle van de Griendt vindt er tijdens het Midzomerfestival Kralingen een mooi project plaats in Trompenburg Tuinen & Arboretum: ‘Midzomer in de Tuin’. Dit gaat plaatsvinden op zondag 26 juni overdag. Het publiek maakt dan een theatrale wandeling door de tuin en komt theater, dans/beweging, muziek, zang, poëzie en nog veel meer tegen. Meer informatie via mariellevandegriendt@gmail.com.

Like ons op Facebook: facebook.com/kunstroutekc. Volg ons via Twitter: twitter.com/kunst-kc. Zie ook: www.kunstroutekralingencrooswijk.nl.

kunstroute kralingen crooswijk 10 jaar 550

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]