KRACHT ON TOUR wil het bewustzijn over talenten en financiële onafhankelijkheid van vrouwen vergroten. Op woensdag 12 november is KRACHT on Tour in Rotterdam. De ochtend heeft als thema ‘She can do it!’. Het gaat over het benutten en verzilveren van talent en het investeren in jezelf. Want als je meer durft te investeren in jezelf, investeer je in je verdere toekomst (en die van je gezin). En daar wordt iedereen beter van.

Voor wie?
Voor vrouwen met een parttimebaan en niet werkende vrouwen in Rotterdam en omgeving, jong & oud, die meer uit zichzelf willen halen. In jouw prachtige havenstad dagen we je uit na te denken over je mogelijkheden en kansen. En je blik daarbij te verruimen. Waar liggen jouw kansen? Misschien wel in ‘een mannenwereld’.

Ervaringen delen, inspirerende gasten en workshops
Ben jij geïnteresseerd in het delen van ervaringen, tips en ideeën met andere vrouwen? Prikkelende interviews, actieve workshops, discussies en inspirerende verhalen? Te gast is o.a. de Rotterdamse oud- danser, vader, acteur en presentator Jan Kooijman.

Tijdens de bijeenkomst kun je kiezen uit een aantal praktische en inspirerende workshops. Wil je weten hoe je geldzaken bespreekbaar kan maken in jouw relatie? Doe mee aan de workshop ‘Talking money with your honey’ van How 2 Spend It. Benieuwd naar hoe je je profiel op social media kan verbeteren en inzetten? Ook kun je leren hoe je in 12 stappen inzicht kunt krijgen in de manier waarop je het beste uit jezelf haalt en hoe je jouw ambitie kunt waarmaken.

Mis het niet!
En neem meteen je vriendin, buurvrouw, collega, moeder of dochter mee! Schrijf je snel in (en je gast ook) via: www.krachtontour.nl

Kijk ook op www.facebook.com/CongresKRACHT
Twee jaar lang bezoekt minister Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, zes regio’s om aandacht te vragen voor en afspraken te maken over de financiële zelfstandigheid van vrouwen. Dat is Kracht on Tour.

OCW01