Luisteren naar live jazz op een zondagmiddag, onder het genot van een drankje en een hapje? Dat kan op 16 oktober in Pompgebouw De Esch, Rijnwaterstraat 23. Op die zondagmiddag presenteert Buurtcollectief De Esch van 14.00 tot 16.00 uur een gratis live optreden van:

Het Thijs Nissen Kwartet
Het jazzkwartet is onder meer bekend van Northsea Round Town 2016. De vier muzikanten van het Thijs Nissen Kwartet hebben elkaar leren kennen aan Codarts (Conservatorium Rotterdam) waar ze allen gestudeerd hebben of daar nog in de afrondende fase mee bezig zijn. Keiharde swing, dat kunt U deze middag verwachten, maar ook een lyrische ballad schuwt deze formatie niet. Bepalend is in ieder geval het Great American Songboek. Door deze weelde van onder jazz musici zeer bekende muziekstukken weet het kwartet zich altijd weer te laten inspireren tot het kiezen van nieuw en interessant repertoire.

thijs-nissen-kwartet

Het kwartet bestaat uit Thijs Nissen (altsaxofoon), Robert Koemans (piano), Tomek van Leeuwen (contrabas) en Mitchell Damen (drums). (Foto: Mark Bolkphoto)

dwl-de-esch-super-actief


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.