Zaterdag 12 december, aanvang 14:00 uur
Huis van de Wijk Zevenkamp, Ambachtsplein 141, Rotterdam (Zevenkamp), zaal open 13:30 uur. Toegang gratis, reserveren verplicht via stichtingboz@outlook.com. Uitstekende bereikbaarheid: metro B (Ambachtsland) voor de deur, auto gratis parkeren. Concert georganiseerd in samenwerking met Bewonersorganisatie Zevenkamp

Jazz Mess
Een nieuwe band, bestaande uit vijf bekende gezichten uit Rotterdam Jazzlab. In de frontlinie: een flinke portie legaal vuurwerk door de saxofonisten Kurt Schwab en Stanislav Mitrović. Zij worden ondersteund én uitgedaagd door de bekende geoliede ritmesectie: Bart Egeter (piano), Dan Simon (bas) en Julius Schulz (drums). Jazz Mess speelt een mix van eigen werk en ander (niet alledaags) jazzrepertoire, waarbij de invloed van Mingus en Monk nooit ver weg is.

Bezetting:
Kurt Schwab (saxen), Stanislav Mitrovic (sax en basklarinet), Bart Egeter (piano), Dan Simon (bas), Julius Schulz (drums).

Wilt u een idee krijgen van de soort muziek die u kunt verwachten, kijkt u dan eens op de website van Rotterdam Jazzlab: www.rotterdamjazzlab.nl, op de facebook-pagina van Rotterdam Jazzlab, of op het youtube-kanaal. Een eigen website van Jazz Mess is in de maak.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.