Op 11 en 12 december spelen jongeren uit Crooswijk en Kralingen de voorstelling ‘Vergeet het’ in het voormalig zwembad van Sportcentrum Het Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, Rotterdam-Crooswijk.

De wereld is slecht, de jongens zijn verschrikkelijk en als je nooit iets doet, verandert er nooit iets. Een groep meisjes richt een gang op. Het doel: elkaar beschermen én het breken van zoveel mogelijk jongensharten. Maar hoe lang blijft een groep bij elkaar, als de wereld om je heen steeds verandert? De voorstelling ‘Vergeet het’ is een komisch stuk over groeipijn, vriendschap en wraak.

‘Vergeet het’ is geschreven door Levi Olthof, geïnspireerd op spelimprovisaties van de jongeren uit Crooswijk en Kralingen.

Speeldata: 11 december, aanvang 19.30 uur en 12 december aanvang 16.00 en 19.30 uur. De deur sluit 5 minuten voor aanvang van de voorstelling. Entree 1,- inclusief consumptie.
Spel: Marjana Lary, Nadine Huidar, Miha Arink, Yousra El Mokadam, Farah Ballahsan, Mirle van Geest, Latricia Coffie, Mourad Achatbi. Projectleider en regie: Mariëlle van de Griendt. Spelbegeleiding: Consuela Bendt, Ismail Charfouf, Marvin Leliënhof. Licht: Nico Vellinga. Decor: Huub van Wijnen. Graffiti: jongeren uit Crooswijk.
Kledingadvies: Marjo van der Pols. Fotografie: Huub van Rheenen.

Met dank aan: Jeugd/Gemeente Rotterdam, Buurtwerk, met speciale dank aan Joshua Honkoop, Jolanda Copier, cultuurscout Kralingen-Crooswijk en SKVR.

Afbeelding: Pixabay