Kent u café DE STOOF? Niet? Dat kan kloppen. Deze foto is nog maar een ‘art impression’ van de pui. Maar zo ongeveer gaat het er volgende maand wel uit zien. Peter en Anita hebben café LADAGE (het vroegere café Betist) aan de Jonker Fransstraat 100 overgenomen en het omgedoopt tot DE STOOF.

stoof

Met man en macht en de hele familie zijn ze aan het verbouwen geslagen: nieuwe plafonds, alles geluidswerend volgens de laatste normen. Peter heeft even het geluid hard gezet om te testen en de buurman liet weten dat hij niets hoorde, dus dat zit goed. Peter en Anita willen van café DE STOOF het leukste dartcafé vanRotterdam maken en inderdaad, de darters worden hier flink in de watten gelegd.

Er zijn prachtige banen en verscheidene dartgroepen hebben zich al aangemeld en spelen er al. Peter: ,,Wij zijn er best trots op. Er moeten wat puntjes op de i worden gezet, maar wij zijn natuurlijk al open en iedereen is van harte welkom”. Peter en Anita hebben ook een heel leuk café op het Noordplein 87 (Maarten Vink).!

stoof02

facebook.com/CafeDeStoofRotterdam

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]