Van links naar rechts: Marco, Cassandra, Joost en Dennis.

Voor iedereen en elk budget

We say cheese – kaas met een glimlach! Is kaas voor iedereen en elk budget. Wij staan als team dagelijks voor u klaar om u de lekkerste kaas te laten proeven tegen de laagste prijzen uit de markt.

Altijd voordelig!
Bij aankoop van 500 gram kaas, 10 kakelverse eieren voor slechts € 2,50. Onze eieren komen van vrije uitloop kippen. Door de ophokplicht zijn het momenteel scharreleieren. Deze kippen leggen heerlijke eieren. Dat proef je!

Worsten
Wij verkopen Ambachtelijk bereide worsten, waaronder Fuets, de Rotterdammert, Gronings in 4 smaken, enz. Bij ons zijn de worsten altijd 3+1 Gratis. In oktober begint weer ons Rookworsten seizoen. Ook hierin proef je het ambacht!

Hofbogen kaas
Hofbogen kaas is ons eigen merk kaas. Zorgvuldig bereid en van uitstekende kwaliteit. De kaas is er in jong, jong belegen, belegen, extra belegen en als ‘special’ oud. Hofbogen kaas is zeer voordelig! Bijvoorbeeld: jong 500 gram € 4,95.

We say cheese – Kaas met een glimlach

Wij zijn 7 dagen per week geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Met uitzondering van de nationale feestdagen en de grote schoolvakantie. Zie hiervoor onze Facebook of Instagram pagina.

Vlietlaan 44-b, Rotterdam (Kralingen) Voorburgstraat 209, Rotterdam (Noord) zie ook hofbogen.nl | www.facebook.com/kaasbijsijens


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.