Kerstconcert in Pro Rege op zaterdag 15 december

dec 10, 18 Kerstconcert in Pro Rege op zaterdag 15 december

Op 15 december a.s. is er een concert met de jonge generatie van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en Codarts in ons kerstconcert. Dit concert begint een mooie traditie te worden in Pro Rege. Kom genieten van een bijzonder en gevarieerd kerstprogramma, uitgevoerd door de leerlingen van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut.

De volgende ensembles werken mee: “Preludio Ensemble” o.l.v. Marina Meerson; “Intermezzo Ensemble” o.l.v. Katja Dirven en solisten van het Young Talents Orchestra o.l.v. Mikhail Zemtsov.  De Young Talents Academy is opgezet door Codarts en het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut met het doel getalenteerde muziekanten tussen 12 en 18 jaar kennis te laten maken met het orkestrepertoire en het vak van orkestmusicus. In mei 2017 wonnen ze de eerste prijs bij het Europees Muziek Festival voor de jeugd in Neerpelt (België). Ook dit jaar wonnen zij belangrijke prijzen.

U kunt bekende kerstliederen meezingen!

Lotte Klein vertelt een kerstverhaal.

Stichting Muzikc bestaat uit zo’n 20 vrijwilligers, afkomstig uit 5 verschillende landen. De traditie van Kerstfeestviering in landen als Duitsland, Oekraïne, Polen, Japan en Nederland verschillen nog al. Samen maken we er een bijzonder feest van! Wij hopen dat u het met ons wilt vieren.

Kaarten: E. 10.- in voorverkoop; E. 12.50 aan de zaal. Met strippenkaart slechts E. 7.50 p.p. Studenten E. 5.-; kinderen t/m 15 jaar gratis.

Datum: 15 december
Tijd: 15:00

Kaarten zijn te reserveren via kaarten@muzikc.nl en te koop bij:

 • Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145,
 • La Mer/berlioz, Kortekade 14,
 • Bladmuziek van der Heijde, Donner, Coolsingel 119.

www.muzikc.nl

 

Facebook

2 Reacties

 1. E. Bras /

  En hoe laat begint dit kerstconcert in Pro Rege ?

 2. De Ster /

  Stond er inderdaad niet bij, bedankt voor de tip, is nu gecorrigeerd.
  Datum: 15 december
  Tijd: 15:00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *