Al 40 jaar lang brengen ouders met een gerust hart hun kinderen bij Kinderopvang Mundo. Het verzorgen van goede opvang doet Mundo meestal niet alleen. De verantwoordelijkheid voor de opvang van kinderen wordt vaak gedeeld met de partners van Kinderopvang Mundo: de opa’s en oma’s! Grootouders zijn heel belangrijk voor Mundo en daarom nodigen we hen uit voor de aftrap van het jubileumjaar op 1 februari a.s.

Het smaragden jubileumjaar wordt op 1 februari a.s. om 14:00 uur officieel ingeleid met een speciale voorstelling van ‘De Tovenaar van Oz’ door het Nationale Jeugd Musical Theater in het Schiedamse Theater aan de Schie. Kinderopvang Mundo heeft naast alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan ‘de leukste opvang’, ook alle opa’s en oma’s van Mundo uitgenodigd om samen met hun kleinkinderen te genieten van een feestelijke middag in het theater.

mundo02Wilt u iemand in het zonnetje zetten?
Kent u ook een bijzondere opa, oma, gastouder of iemand anders die ervoor zorgt dat u met een gerust hart kunt werken of studeren? En wilt u hem of haar eens in het zonnetje zetten? Stuur dan, onder vermelding van ‘De Tovenaar van Oz’, een e-mail aan info@kinderopvangmundo.nl. U maakt dan kans op twee vrijkaarten (zolang de voorraad strekt) voor deze bijzondere musical, waarvan één voor de persoon die u in het zonnetje wilt zetten en één voor een kind vanaf 6 jaar oud. Kinderopvang Mundo stelt voor deze jubileumactie 10 kaarten beschikbaar.

Cadeautje van Kinderopvang
Mundo Kinderopvang Mundo deelt haar feestvreugde ook graag met u! Voor de avondvoorstelling van ‘De Tovenaar van Oz’ op 1 februari a.s. om 19:00 uur in Theater aan de Schie, kunt u profiteren van een smaragden jubileumkorting van maar liefst € 5,00 per ticket.

Nieuwsgierig?
Via de website www.tovenaarvanoz.nl kunt u een trailer van deze bijzondere musical bekijken. De musical is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

Wilt u van deze jubileumactie gebruik maken?
Mail dan naar info@kinderopvangmundo.nl (o.v.v. theaterkorting) om de kortingscode te ontvangen die u nodig heeft bij het bestellen van de tickets op: www.theateraandeschie.nl. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Theater aan de Schie en is geldig zolang de voorraad strekt.

mundo01

Algemene Informatie
Kinderopvang Mundo biedt al bijna 40 jaar heel goede kinderopvang in Schiedam, Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk en Barendrecht. Veel plezier maken, buiten spelen en de wereld ontdekken: dat kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar oud bij Kinderopvang Mundo.

Wilt u weten hoe de wereld van Kinderopvangvang Mundo eruit ziet? Zie: www.kinderopvangmundo.nl of bel met 010 – 246 11 33. (ingezonden mededeling)

Volg Kinderopvang Mundo via Twitter @LeuksteOpvang of Facebook.com/kinderopvangmundo

logo mundo