“Kleuren van Herstel” is een expositie om kunstenaars met een bijzondere achtergrond in de spotlights te zetten: allen hebben op hun eigen manier een (lastig) verleden overwonnen. De ontwikkeling die de kunstenaars hebben doorgemaakt om hun verleden te verwerken, om van een kwetsbaarheid een kracht te maken, staat op deze expositie centraal. De schilderijen en beeldhouwwerken geven een soms intens, maar altijd persoonlijk beeld van dat proces.

De exposerende kunstenaars beschrijven hier de vele stappen die zij hebben gemaakt, hoe ze steun vonden bij elkaar en in het maken van kunst. Dat kunst maken of zelfs kijken een helende werking kan hebben, wordt hier herkend én gevierd. Daarom wordt de expositie van Kleuren van Herstel groots geopend met een evenement dat zowel gezellig als leerzaam kan zijn, met o.a. voordrachten van de kunstenaars zelf en muziek door enkele muzikanten.

De opening is op zaterdag 9 april van 13.00 tot 17.00 uur met een toegangsprijs van € 3.50.

Daarna zal de expositie nog tot en met 1 juni te zien zijn op woensdagmiddag en zondagmiddag. Allemaal in het Nivon Centrum, Dirk Smitsstraat 76 te Rotterdam.

www.nivonrotterdam.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.