De zomervakantie gaat bijna beginnen en ook tijdens deze vakantie kunnen jonge voetballiefhebbers weer trainen als echte profs bij Excelsior Rotterdam. Op maandag 19 en dinsdag 20 juli zijn er weer Excelsior Voetbaldagen op het terrein van Sportclub Excelsior. Maar je kunt later in de vakantie ook terecht bij FC Binnenmaas en VV Spirit.

Bij Sportclub Excelsior kunnen jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar volgende week al meedoen aan twee toffe voetbaldagen. Maandag 19 en dinsdag 20 juli kunnen zij deelnemen aan één of twee dagen op het terrein van de jeugd- en amateurafdeling van Excelsior. Voetbaltraining, toernooitjes en allerlei leuke voetbalspelletjes; dat is in het kort wat de voetbaldagen inhouden. Daarbij staat plezier van de deelnemers voorop! Naast de toffe trainingen maken alle deelnemers kans op gave prijzen en krijgen zij in de middag een gezonde sportlunch.

Voetbalcertificaat
,,Kinderen die helemaal gek zijn van voetbal kunnen tijdens de Excelsior Voetbaldagen toffe dagen beleven’’, stelt coördinator Richard Mank van de Excelsior Voetbaldagen. ,,Ze kunnen één of twee hele dagen bezig zijn met voetballen. Een heerlijke manier om in de vakantie bezig te zijn voor kinderen die niets liever willen dan met een bal spelen!’’ Aan het eind van de dag krijgen alle deelnemers een voetbalcertificaat mee naar huis. Wil je de dag volledig in Excelsiorstijl beleven? Dat kan door het aanschaffen van een Excelsior trainingsshirt voor maar 15 euro!

FC Binnenmaas en VV Spirit
Verderop in de zomervakantie strijken de Excelsior Voetbaldagen ook neer bij twee andere amateurpartners van Excelsior: FC Binnenmaas en VV Spirit. Bij FC Binnenmaas in Maasdam kunnen kinderen terecht op maandag 23 en dinsdag 24 augustus. VV Spirit in Ouderkerk aan den IJssel is op woensdag 25 en donderdag 26 augustus aan de beurt. De formule is dezelfde, dus ook hiervoor geldt dat deze dagen zeer geschikt zijn voor jongens en meiden die helemaal gek zijn van voetbal!

Aanmelden
Aanmelden voor één of meerdere van bovenstaande Excelsior Voetbaldagen kan via de website excelsiorrotterdam.nl/voetbaldagen. Daar kun je aangeven op welke dagen jouw zoon of dochter wil meedoen en of hij of zij daar een officieel Excelsior trainingsshirt bij wil hebben. De kosten voor deelname aan een compleet verzorgde voetbaldag bedragen 50 euro. Een trainingsshirt kost 15 euro. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@excelsiorrotterdam.nl.

Bestel nu jouw seizoenkaart
Intussen draait ook de verkoop van seizoenkaarten bij Excelsior Rotterdam op volle toeren. De eerste thuiswedstrijd van het aankomende seizoen tegen TOP Oss staat op vrijdag 6 augustus op het programma. De aftrap is die avond om 20:00 uur. Wil jij bij die wedstrijd en bij alle andere thuisduels in het aankomende seizoen zijn? Bestel dan nu jouw seizoenkaart. Dit kan online via excelsiortickets.nl of kom langs bij de informatiebalie van het stadion aan de Honingerdijk 110 in Rotterdam-Kralingen.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.