Popkoor PuurZangEnzo komt in juni naar theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht met een voorstelling over … het leven. Het popkoor, dat oefent in wijkcentrum De Esch, zoekt ook nieuwe leden. Dus als je de voorstelling leuk vindt, kun je gelijk meezingen.

Popkoor PuurZangEnzo vindt dat je alles uit het leven moet halen en raadt iedereen daarom aan om naar de nieuwe voorstelling van het popkoor te komen kijken en luisteren. In ‘Life is a circle’ komen diverse aspecten van het leven voorbij. Popnummers over geboorte, vriendschap, liefde, liefdesverdriet en ouder worden, van Niels Geusebroek, the Script en Claudia de Breij tot Bruno Mars.

In de voorstellingen van popkoor PuurZangEnzo is er veel aandacht voor presentatie. Bij veel nummers is een choreografie bedacht of filmbeelden om de boodschap van de liedjes te versterken. Zo is er ook voor het oog veel te beleven.

PuurZangEnzo staat onder de bezielende leiding van Alejandro Orozco, maar liefst 25 popsongs zijn bewerkt voor zes stemgroepen. De originele uitvoering is meestal nog wel herkenbaar, maar de meerstemmige arrangementen geven de nummers een verrassende wending.

Het popkoor repeteert iedere woensdagavond in wijkcentrum de Esch in Kralingen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kijk op de website www.PuurZangenzo.nl voor meer informatie.

De voorstellingen in theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht zijn op 8, 9 en 10 juni. Kaartjes kosten 12,50 euro. Bestellen kan via kaartverkoop@stichting-cascade.nl of telefonisch op 078 681 9230.

www.puurzangenzo.nl
www.facebook.com/Puurzangenzo