Eind september 2013 waren de oud-leerlingen van de Kralingse Werkgemeenschap, de locatie Adamshofstraat in Kralingen, na 57 jaar weer bijeen in het sfeervolle café van onze klasgenoot Huib Ladage aan de Jonker Fransstraat 100 te Rotterdam.

Sommigen zeggen bij aanvang van de reünie niet veel meer herinneringen te hebben aan de lagere schooltijd. Maar sprekend over het voltooid school-verleden komen de beelden uit vervlogen tijd weer helder naar voren. Iedereen heeft door de gesprekken weer een goed beeld over de klasgenoten, juffen en meesters die wij in onze schooljaren meegemaakt hebben. Door de inbreng van “nieuwe” klasgenoten zijn er ook “nieuwe” feiten naar voren gekomen die door allen zijn herkend. Na het afscheid in 1956/57 van de Kralingsche Werkgemeenschap zijn onze wegen uiteen gegaan en hebben onze klasgenoten vervolg-opleidingen gedaan, een zelfstandig leven opgebouwd, deelgenomen aan de maatschappij en zijn inmiddels gerespecteerde AOW-ers.

Voor de volgende reünie op 25 september 2014 zoeken wij de meisjes : Beppie v Es, Jeanette Ouweleen, Cora Kleijkamp, Ingrid & Astrid v Veen, Coby Gardenier, Anneke v Hoorn en Lenie Lokker, Marijke Maljers, Yvonne Piket, Loes Hagendijk. Van de jongens Jan v Leerdam, Hans den Heer, Hans Visser, Peter Piket. Allen hebben momenteel de leeftijd van 69 of 70 jaar. Zij allen zaten in de eerste jaren ’50 in de houten noodschool aan de Adamshofstraat/Assendelftstraat in Rotterdam-Kralingen.

Klas-6-KralingseWerkgemeenschap-juli-1956

Voor aanvullende informatie neem je contact op met :
Ed Visser via telefoon 078-6101164 of mail : E.Visser877@UPCmail.Nl of met Ben.Treure@Gmail.Com


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.