Hongerlappen uit Schoonhoven – De Refosco is één van die oude druivenrassen, die nog maar mondjesmaat gebruikt wordt, en wel in het oostelijkste puntje van Italië, dichtbij de Sloveense grens. Het resultaat is een niet alledaagse wijn, met een opvallend ‘zuurtje’.

Zeker het proberen waard voor 9,45 per fles. Erik ontving zelfs zes flessen Refosco. Hij ging samen met vrienden uit zijn geboortestad Schoonhoven eten bij Chinees-Indisch restaurant WAN KOK aan de Kortekade in Kralingen. Heel lekker, gezellig, de bediening is goed en ‘t is er niet duur, aldus Erik. Hij voegt er aan toe: “bovendien zijn mijn vrienden stevige eters, dus het ‘All You Can Eat’ menu is een geruststellende gedachte voor hongerlappen. En dat voor maar 18,50”.

kralingse-wijnspecialist

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST? Ga dan eten bij één van de restaurants op de culinair pagina in de krant en stuur de bon hiervan op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Maar u kunt natuurlijk ook alvast even langs DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat lopen.

kralwijn-logo