Op Wereldlachdag lach ik, Gϋldane Döymaz, een uurtje in park Rozenburg in Rotterdam-Kralingen! Lach je mee? Meld je aan door een mail te sturen naar guldane@groeiparel.com. Deelname is 6 euro en de opbrengst gaat in haar geheel naar het Free a girl-project dat zich inzet tegen gedwongen prostitutie in India. Ik sponsor hiermee Karin Reijnen. Zij laat zich 12 uur opsluiten zonder eten en drinken en hoopt hiermee 2500 euro op te halen. Lach je mee?

Kun je niet op 7 mei? Lachyoga is iedere 2e woensdag van de maand in Tennispark Kralingen. Check: www.groeiparel.com/lachclub voor andere data en meer informatie  .

Waarom lachyoga? Vijf redenen voor een sessie lachyoga:
1. Lachen ontspant direct;
2. Je komt bij je gevoel;
3. Het lachen wordt steeds gemakkelijker, naarmate je meer lacht;
4. Het is een uurtje voor jezelf!
5. Je stapt uit je comfortzone en komt dichter bij jezelf.

Onlangs gaf ik een workshop lachyoga! Wat was dat weer lachen. Lachen is gezond. Dat alleen al is reden genoeg het vaker te doen. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Een workshop lachyoga helpt daarbij. De deelnemers stonden ervoor open. Het lachen begon al bij de warming-up! Wat me ook opviel was dat niemand zich verontschuldigde voor het lachen. ‘Nee, natuurlijk niet’, zou je zeggen. Maar ik kan je vertellen dat het bijna automatisch gaat, sorry zeggen voor het feit dat je lacht. Ook bij lachyoga.

Het leuke van lachyoga is juist dat het om lachen gaat! De rest is bijzaak. Daarnaast zijn er redenen genoeg om mee te doen aan lachyoga, een work-out waar je energie van krijgt. Door de lachoefeningen maak je stoffen aan, zoals: endorfine, serotonine en het knuffelhormoon oxytocine. Natuurlijk zijn er meer redenen om mee te doen aan een workshop lachyoga.

Meedoen? Stuur een mail naar Guldane@groeiparel.com en meld je aan voor de maandelijkse lachyogaworkshop, iedere tweede (2e) woensdag van de maand in Rotterdam-Kralingen!
Deelname: 10 euro

www.groeiparel.com