Op zaterdag 30 juli organiseert Lelie zorggroep in het kader van de komende Olympische Spelen een fakkeltocht langs een aantal van haar locaties.

Lopers brengen de fakkel en daarmee het olympisch vuur symbolisch van locatie naar locatie om zo de locatie en bewoners in Olympische sferen te brengen. De lopers worden begeleid door fietsers op Duofietsen, zodat ook bewoners een stukje van de tocht mee kunnen doen.

Bij aankomst op de locaties worden lopers en fietsers feestelijk ontvangen en is er een leuke activiteit, waar in sommige gevallen ook wijkbewoners aan mee kunnen doen. De lopers laten op iedere locatie een Olympisch pakket achter, bestaande uit een Olympische vlag, een muziek CD en een sportieve DVD voor de Wii om bewoners gelegenheid te geven op Olympisch niveau mee te bewegen.

De route
Na het lopende ontbijt in de Burcht (Alexanderpolder) vertrekken de lopers naar Pniël in Kralingen om daar rond 10.00 uur aan te komen. Daar wordt gesport en is er koffie. Vervolgens gaat de vlam naar Atrium in het centrum van Rotterdam. Aankomst om 11.00 uur met taart. Dan steken de lopers de rivier over naar Oranjehof in Lombardije om daar om 11.40 uur aan te komen. Ook daar zijn de cliënten aan het bewegen.

Om 12.30 uur brengen de lopers in de nabijgelegen Koningshof emmertjes met aardbeien. Van Lombardije gaat het naar Charlois waar om 15.00 uur in Waelestein een Pannenkoekenfeest plaatsvindt. Om 15.55 worden de lopers vanaf het balkon van Westerstein (Hoogvliet) toegejuicht en om 16.20 wordt gefinisht in Siloam (Hoogvliet). Daarna wordt in de tuin van Siloam een BBQ gehouden, waar ook wijkbewoners welkom zijn.

lelie zorggroep Olympische Spelen

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]