North Sea Round Town organiseert op 25 juni in samenwerking met RTV Rijnmond een uniek social media concert op locatie. Diva-vocalist- extraordinaire Shirma Rouse geeft een optreden voor een selectie van 50 personen die gratis mogen aanschuiven op voorwaarde dat zij tijdens het concert via social media hun ervaringen delen. Ook is inmiddels de volledige programmering van North Sea Round Town bekend gemaakt. Het opwarmfestival van North Sea Jazz omvat maar liefst 200 concerten verdeeld over niet minder dan 100 locaties! Het gaat goed met het festival, maar zonder uw steun geen North Sea Round Town. De organisatie roept haar fans op tot donaties.

Social media concert met Shirma Rouse
Op woensdag 25 juni 2014 om 14.00 uur vindt in de centrale hal van RTV Rijnmond, aan de Lloydstraat 23, het allereerste social media concert ter wereld plaats. Voor een select gezelschap zingt zangeres Shirma Rouse (o.a. bekend van The Voice of Holland, DWDD en als vaste achtergrondzangeres van Anouk) nummers van haar nieuwe cd Shout it Out Loud. Het concert, een samenwerking tussen North Sea Round Town en RTV Rijnmond wordt live gestreamd op Rijn mond.nl. Via een like- en deelactie op Facebook worden vijftig personen geselecteerd die het exclusieve concert gratis mogen bijwonen. Er is één voorwaarde: alleen personen met een opgeladen smartphone worden toegelaten tot het concert. Bekijk voor meer informatie northsearoundtown.nl/actueel/2014/06/16/uniek-social-media-concert.

NSRT NSRT01Programmering
Van intieme concerten in huiskamers en schijnbaar toevallige jamsessies op buitenpleinen langs optredens in restaurants en cafés tot uitbundige shows op locaties waaronder BIRD en LantarenVenster. North Sea Round Town maakt van Rotterdam tussen vrijdag 27 juni en zondag 13 juli één groot muziekspektakel met voornamelijk gratis toegankelijke optredens verdeeld over ruim 100 locaties. De stad warmt iedere dag iets meer op, om te eindigen met een grote knaller: het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam. Het festivalprogramma bestaat uit o.a. Tin Men & The Telephone in BIRD, Afri meets Codarts in RAAF, The Soul Rebels in Rotown, Ntjam Rosie bij Jazz in Charlois, Re:Freshed Orchestra in Biergarten. Bongomatik op het Stadspodium, het Flavio Silva Trio in de Machinist, Lilian Vieira in GROUNDS en Boogieball – officiële afterparty North Sea Jazz met diverse artiesten – in BIRD. Bekijk het volledige programma op www.northsearoundtown.nl/programma.

Steun North Sea Round Town
North Sea Round Town is live-muziek voor zoveel mogelijk Rotterdammers en is dé opwarmer van het North Sea Jazz Festival. Eén groot muziekspektakel met bijna alleen maar gratis toegankelijke concerten. North Sea Round Town is een cadeau voor Rotterdam. Het gaat goed met het festival, het wordt door vele partijen in Rotterdam ondersteund. Niettemin; uw bijdrage kunnen wij bijzonder goed gebruiken. Uw gift komt goed terecht; u draagt bij aan een stad vol muziek, ontmoeting en plezier. Met uw steun kan North Sea Round Town kwaliteit behouden in het programma en een stevig fundament voor de komende jaren leggen. En elke gift is welkom! Donaties zijn aftrekbaar van de belasting.

Kijk voor meer informatie op northsearoundtown.com/steun-nsrt

(ingezonden mededeling North Sea Round Town)

Kralingen
Download hier de programmering en meer van/over North Sea Round Town in Kralingen. In Pro Rege, Galerie Kralingen, The Student Hotel én in de Lusthofstraat (aanstaande zaterdag!) zijn optredens. Ook kunt u reseveren voor een tweetal huiskamerconcerten. Volgende week meer over North Sea Round Town in Kralingen.

 

NSRT-logo