Op zoek naar leuke en betaalbare muzieklessen voor 2015? Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvende proefles via www.mixinmusic.nl

Bij MiXin’Music kan je op elke leeftijd muziekles volgen bij een van de zelfstandige muzieklespraktijken aan de Weteringstraat 275 te Rotterdam – Kralingen Crooswijk.

MiXin’Music verzorgt ook een speciaal muziek activiteiten programma naast de reguliere muzieklessen; oefenruimtes voor bands/ensembles; concert-mogelijkheden voor amateurs en professionals; op maat gemaakte programma’s voor bedrijfsuitjes; optredens voor bedrijfs-, privé- & kinderfeestjes en meer!

MiXin’Music – is in 2014 opgezet door initiatiefnemer Mi Sun Hiltermann. Het doel van het muziekcentrum is om alles wat met muziek te maken heeft onder 1 dak te brengen.

MiXin’Music bestaat uit een collectief van zelfstandige muziekdocenten en -praktijken, gevestigd in Rotterdam – KralingenCrooswijk. Haar hoofdactiviteit is het verzorgen van muzieklessen in zowel privé- als groepsverband.  Naast de muzieklessen staat in de toekomst gepland dat er meer muziekdisciplines onder het centrum zullen vallen. Zo zijn de plannen om naast het huidige aanbod ook bijvoorbeeld opnamestudio’s, fysiotherapie en muziektherapie aan te bieden. Alles wat met muziek te maken heeft verenigd onder 1 naam: MiXin’Music.

www.mixinmusic.nl
Weteringstraat 275
3061PN Rotterdam

mixinmusic01