Lunchlezing over hoe we de hersenen door externe stimulatie beter kunnen laten functioneren zoals tDCS (Transcranial direct current stimulation), aan de hand van fragmenten en experimenten.

Prof. dr. Maarten Frens is hoogleraar Systeemfysiologie en decaan van het Erasmus University College.

 

Meer informatie over Transcranial Direct Current Stimulation:

De ‘Brown Bag Lectures’ die voor de komende maanden op het programma staan, zijn even verschillend als de studies die de Erasmus Universiteit aanbiedt. SG Erasmus wil hiermee bezoekers de mogelijkheid bieden om over de schutting van hun vakgebied heen te kijken.

De lunchprogramma’s vinden wekelijks plaats op dinsdag of woensdag (van 12.30 tot 13.30) in de theaterzaal van het Erasmus Paviljoen. Vrij toegankelijk (ook voor niet-studenten) en in het Engels. De keuken van het Erasmus Paviljoen is geopend voor lunch, maar eigen consumpties meenemen is tijdens dit programma ook toegestaan.

SG Erasmus is hét bureau voor cultuur en wetenschap van de Erasmus Universiteit en organiseert bijna dagelijks lezingen, voorstellingen, cursussen en debatten voor studenten. Op de Erasmus Universiteit, het Erasmus MC en in de stad. Voor het programma, zie: www.sgerasmus.nl

Brown Bag Lectures | woensdag 9 oktober 12.30 – 13.30 | Erasmus Paviljoen (Campus Woudestein) | Wekelijks | Vrij toegankelijk

logo studium generale