Lievelingsrestaurant is VICINI op de ‘Korteka’

dec 13, 16 Lievelingsrestaurant is VICINI op de ‘Korteka’

Op de vraag of winnares Antoinette vaak bij VICINI komt antwoordt zij: ,,Ik loop er zelfs nog wel eens ’s ochtends naar binnen voor een krantje met een espresso, want wij wonen vlak bij. Mijn man ligt dan nog op één oor, want hij heeft vaak nachtdienst.

Als wij er ’s avonds eten is dat altijd met vrienden, want ik ben niet zo’n kookgek. Bij Vicini proef je het echte Italië met eenvoudige, eerlijke gerechten. Als wij samen thuis zijn haal ik er wel eens een pizza. En nu heb ik voor het eerst eens een bonnetje ervan naar De Ster opgestuurd.

kralwijn-logo

Win wijn door uit eten te gaan!

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat? Ga eten bij één van de restaurants op de Culinairkaart en stuur de bon van uw etentje op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Vermeld ook even uw telefoonnummer, anders kunnen wij u niet bellen.

STER CULINAIR


Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart

Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *