In de aula van de Begraafplaats Crooswijk, Kerkhoflaan 1 te Rotterdam, vindt op zondag 28 september 2014 een literaire middag plaats rondom het thema ‘Vergankelijkheid’. Inloop vanaf 13.00 uur; aanvang 13.30 uur (tot 15.30 uur).

Aan dit programma werken de dichters Eddy Geerlings, Yvonne van der Have, Corien Ligtenberg en Suzanne van Munster mee en de columnisten Dik Vuik en Arjen Baas.

Kurt Weill
Het programma wordt muzikaal opgeluisterd door de sopraan Ellen Bouwmeester, met begeleiding van René Koop – klarinet en Suzette Ronteltap – accordeon. Ellen Bouwmeester zingt onder meer liederen van Kurt Weill.

Ellen Bouwmeester - sopraan

Ellen Bouwmeester – sopraan

Ellen Bouwmeester studeerde zang aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam en zong in diverse producties van De Nederlandse Opera, Opera Zuid en de Opéra Royal de Wallonie. Bijzondere belangstelling heeft zij voor experimentele en vernieuwende vormen van muziektheater en locatieproducties.

Gratis toegang
Tijdens de pauze van deze literaire middag is er gelegenheid om met de dichters en columnisten van gedachten te wisselen en te zien aan welke publicaties zij zoal hebben meegewerkt. De toegang is gratis!

Deze literaire middag is georganiseerd door Stichting Kunstroute Kralingen-Crooswijk. Presentator van het programma is Jan de Grauw, voorzitter van de Kunstroute, zelf liefhebber van literatuur en beoefenaar van de dichtkunst en schrijver van verhalen.

kunstroute 2014.