Maak een foto en ga naar Excelsior op 3 november Wat vind je leuk in jouw buurt? Waar speel je graag? Wat vind je bijzonder in je buurt? Laat jouw buurt of wijk zien door de lens van de camera en win een kaartje voor de wedstrijd Excelsior-Jong FC Twente op zondag  3 november om 14.30 uur!

Ieder kind in de deelgemeente kan meedoen aan de fotowedstrijd en kans maken op 2 toegangskaarten, een voor zichzelf en een voor een volwassen begeleider.

Wat moet je doen?

  • Maak een foto waarvan jij vindt dat het echt jouw wijk of buurt laat zien. Het kan een speelplaats zijn, de straat waar je woont, de school waar je naar toe gaat, of een plekje dat je gewoon mooi, bijzonder of apart vindt.
  • Dat kan met een digitaal fototoestel of een smartphone. Dat maakt niet uit, zolang de foto maar genoeg pixels heeft om er een mooie afdruk van te maken. Liefst is dat dan 1MB of meer.
  • De foto mag niet ‘aanstootgevend’ zijn. Dat betekent dat de foto geen ergernis mag opwekken of mensen beledigen.
  • De foto stuur je per e-mail of WeTransfer naar: communicatie@kc.rotterdam.nl. Vermeld in deze e-mail ook je leeftijd,  je naam, adres en eventueel telefoonnummer.
  • De deelgemeente mag de foto vrij gebruiken op de website, op de deelgemeentepagina of in andere middelen.
  • Een jury beoordeelt de foto’s en wijst de winnaars aan.
  • Het gewonnen voetbalkaartje is niet inwisselbaar voor geld en wordt gebruikt door het kind en de begeleider.
  • Stuur je foto in vóór 20 oktober aanstaande.

deelgemeente
Maak een foto en win een kaartje voor Excelsior! (Foto: Eric Fecken)

Deelgemeente Kralingen-Crooswijk en Stichting Excelsior4All werken samen in projecten waarin kinderen in contact gebracht worden met sport. Dat kunnen voetbalclinics in de wijken zijn, sport- en spelactiviteiten op scholen, of een bezoek aan het stadion Woudesteijn. Maar ook op sociaal, maatschappelijk  gebied zijn er projecten, zoals het leercentrum ‘Playing For Success en Excelsior Schools’. Vanuit deze samenwerking zijn de kaarten beschikbaar gesteld.

KLIK HIER voor het laatste nieuws van de Deelgemeente of DOWNLOAD de PDF met al het nieuws.

 

Deelgemeente Kralingen Crooswijk