Rotterdam, 19 juni 2019 – Er is een groeiende behoefte aan menselijke ondersteuning in de zorg & welzijn sector. In een tijdperk van digitalisering, bezuinigingen en overwerkte zorgverleners, snakt de zorgsector naar innovatie met een kloppend hart. Hierbij is samenwerking van groot belang.

Thuishulp Rotterdam ontving eerder dit jaar de Runner Up Zorginnovatieprijs. Eén van de belangrijkste criteria van de Zorginnovatieprijs is toegevoegde waarde voor de cliënten, en toegevoegde waarde voor de zorgverleners. Thuishulp Rotterdam helpt mensen aan het werk in zorg en welzijn en biedt daarmee, in samenwerking met diverse (zorg)organisaties, flexibele en persoonlijke dienstverlening. Op basis van de behoefte van de cliënt en de kracht van de dienstverlener. Thuishulp Rotterdam staat nu open voor partners om versneld verdere groei te realiseren.

Persoonlijk contact
“Bij alle innovaties in de zorg, zoals digitalisering en robotisering, blijft het ook belangrijk dat ouderen en andere hulpbehoevenden persoonlijk contact kunnen houden met de mensen die hen ondersteunen”, legt Jan-Willem Hoogeweegen, directeur van Thuishulp Rotterdam, uit. “De kracht van Thuishulp Rotterdam is dat we echte aandacht hebben en de tijd nemen, voor zowel de cliënten als de dienstverleners. Naast dat we onze eigen cliënten bedienen, leveren we ook aan steeds meer zorgorganisaties betrokken medewerkers, zodat ook zij de gewenste persoonlijke zorg aan hun cliënten kunnen leveren.”

Welbevinden
Thuishulp Rotterdam werkt samen met zorgorganisaties als Lelie zorggroep, Middin, Aafje, de Laurens BuurtPas, de Letselschadedienst en met ouderenflats als de Hillegondaflat.  Thuishulp Rotterdam levert medewerkers voor huishoudelijk werk, begeleiding en tegenwoordig ook gediplomeerde Helpenden en Verzorgenden. Zo worden klanten zo goed mogelijk bediend.

Thuishulp Rotterdam wordt door tal van partijen omarmd omdat Thuishulp Rotterdam op diverse manieren bijdraagt aan het welbevinden van de cliënten, de mantelzorgers en de dienstverleners. Daarbij wordt de cliëntervaring verhoogd en worden de zorgkosten verlaagd.


Uitreiking Zorginnovatieprijs en Runner Up Zorginnovatieprijs, woensdag 23 januari 2019. Van links naar rechts: moderator Yvonne Nesselaar (Radio West), Ton van der Steen van Medical Delta, voorzitter van de jury, Patrick van Luijk van BioCheck (www.biocheck.nl), winnaar van de Zorginnovatieprijs, wethouder Sven de Langen en Jan-Willem Hoogeweegen van Thuishulp Rotterdam, winnaar van de Runner Up Zorginnovatieprijs.

Financieel / strategisch
Thuishulp Rotterdam staat nu open voor partners om versneld verdere groei te realiseren. Dit kunnen zorgorganisaties zijn die behoefte hebben aan extra personeel, bijvoorbeeld om de komende vakantieperiode ervoor te zorgen dat ze toch voldoende betrokken personeel hebben.

Ook staat Thuishulp Rotterdam open voor partners die financieel en/of strategisch willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het concept en om bovendien mogelijk te maken dat verder uit te rollen, ook naar andere regio’s.

Is dit iets waar u mogelijk interesse in zou kunnen hebben?

Neem dan contact op met Jan-Willem Hoogeweegen, directeur van Thuishulp Rotterdam. Dit kan via jan-willem@thuishulprotterdam.nl of belt u gerust 06-50248668.

Zie: www.thuishulpRotterdam.nl. Zie ook: desteronline.nl/thuishulp-rotterdam-wint-runner-up-zorginnovatieprijs-regio-zuid-holland


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.