Concert Hoflaankerk: Bach als basis

jun 19, 19 Concert Hoflaankerk: Bach als basis

Op zaterdag 22 Juni, om 20.00 uur (gewijzigde aanvangstijd) vindt er in de Hoflaankerk in Rotterdam-Kralingen een concert plaats met als thema ‘Bach als Basis’. Geerten Liefting (1983) improviseert dan op Bach-thema’s en speelt een aantal Bach-werken, waaronder de Triosonate II en de prachtige Preludium en Fuga in a.

Geerten is een veelzijdig meester-improvisator. Hij is onder meer organist van de Bonaventura kerk in Woerden en assistent organist van de Laurenskerk in Rotterdam. Hij won met zijn improvisaties verschillende prijzen op vooraanstaande concoursen. Mede dankzij het fraaie Van Vulpen orgel en de prachtige akoestiek van de Hoflaankerk belooft dit een bijzondere avond te orden. De toegang bedraagt € 7,50, inclusief een drankje. Iedereen die dat wil mag na afloop zelf op het orgel spelen, dus grijp je kans!

www.orgelconcertenhoflaankerk.nl

Voor nadere informatie: info@orgelconcertenhoflaankerk.nl.

Hoflaankerk, Oudedijk 2, 3062 AE Rotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *