De allereerste Marketing Bootcamp voor de Makelaardij is afgesloten met een pitch waarin alle deelnemende makelaars hun concept toe konden lichten. De pitch van Hans Huizinga van Lüning/Huizinga NVM-Makelaardij werd al beste beoordeeld.

De grote  variatie aan sprekers, buitenactiviteiten, culinaire hoogstandjes en fraaie ambiance maakten deze eerste Marketing Bootcamp voor makelaars zeer geslaagd. Een originele pitch was het slot van de eerste Marketing Bootcamp Makelaardij. Dit 2-daagse evenement, georganiseerd door Vastgoed en Vastgoed Business School kent een terechte winnaar. Hans Huizinga van Lüning/Huizinga NVM-Makelaardij werd uitgeroepen tot beste pitcher en won daarmee de Marketing Bootcamp Makelaardij 2013.

Onderscheidende propositie
De jury roemt de ondernemer voor zijn onderscheidende propositie aan klanten en prospects. Met passie en een gezonde dosis zelfvertrouwen pakte hij in 30 seconden de jury en zijn collega’s volkomen in. Deze ondernemer gaat met nieuwe toegevoegde waarde de markt veroveren.
De jury bestond uit veelgevraagd spreker en auteur Wim van der Mark (oprichter van IDMK opleidingen), Roelant Hazewinkel (eigenaar WBOOKS en investeerder) en Olympisch medaillewinnaar Gijze Stroboer (oprichter Vastgoed Business School en serieondernemer).

 

huizinga

Oostmaaslaan 105
3063 AP Rotterdam
010-4520200
06-51361267

www.luninghuizinga.nl

Redactie Vastgoed