Rotterdam – Vrijdagochtend overvielen twee mannen een bewoner van de Kralingseweg die naar zijn auto liep. De politie zoekt de twee overvallers en vraagt uw hulp.

Om 7.45 uur liep de bewoner van het huis aan de Kralingseweg in Rotterdam naar zijn auto die op zijn oprit stond geparkeerd. Opeens verschenen er twee mannen die het slachtoffer te lijf gingen. Ze bonden hem vast en namen zijn persoonlijke spullen af. De bewoner wist zichzelf los te krijgen en een vrouw die voorbij fietste, waarschuwde de politie. De bewoner had een behoorlijke hoofdwond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Van de twee mannen ontbreekt helaas elk spoor. Wel weten we dat ze beiden een groene overal droegen. De politie is meteen een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Heeft u misschien vrijdagochtend rond 7.45 uur iets gezien of gehoord wat met de overval te maken heeft, en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000. Het kan ook zijn dat u in de dagen ervoor verdachte personen of auto’s heeft gezien, ook dat kan waardevolle informatie zijn om de zaak op te lossen. De overvallers droegen beide een groene overal.


Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]