Rotterdam – Een nog onbekende man is in de nacht van dinsdag op woensdag 13 juli overleden bij een schietincident in een woning aan de Crooswijkseweg. Agenten hielden twee personen aan. Hun (mogelijke) betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Rond 3.45 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk werd ingebroken in een woning aan de Crooswijkseweg, aangezien meerdere personen een woning waren binnendrongen. Agenten rukten direct uit om poolshoogte te nemen. Eenmaal ter plaatse zagen zij vanaf de straat een persoon gewond op het balkon liggen. Toen zij de woning binnen kwamen, zagen ze dat de man een of meerdere schotwonden had. Ambulancepersoneel dat intussen ook aanwezig was, probeerde de man nog te reanimeren. Al snel bleek echter dat die hulp niet meer mocht baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Aanhoudingen
Bij de woning hielden agenten diezelfde nacht twee mannen aan. Het gaat om een 43-jarige man en een 42-jarige man, beide afkomstig uit Rotterdam. De agenten namen hen mee naar het bureau om een onderzoek te starten in hoeverre de twee een rol hebben gespeeld bij het incident. Dit onderzoek loopt nog.

Onderzoek
De politie is ondertussen bezig met een uitgebreid (sporen)onderzoek. Rechercheurs spraken gedurende de nacht al met diverse getuigen en er zijn sporen veilig gesteld. Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek en die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 (Anoniem).

Politie doet een grootschalig onderzoek

Update: De politie kent inmiddels de identiteit van de man die dood werd aangetroffen op het balkon van een woning in Rotterdam-Crooswijk. Het gaat om een 35-jarige Rotterdammer.


Politie.nl | afbeelding: Google streetview

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]