Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 en 12 maart 2016 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren.

MEEDOEN AAN NLdoet?
Ga dan naar de site www.nldoet.nl, u kunt via de button ‘klus zoeken’ een klus bij u in de buurt vinden. U kunt zoeken op postcode, plaats of gemeente voor een compleet overzicht van alle klussen en activiteiten bij u in de buurt. Daar kunt u zich meteen voor aanmelden. U ontvangt daarna automatisch een mail bij welke klus en organisatie u zich heeft aangemeld. NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds.

KRALINGEN-CROOSWIJK
Ook in Kralingen-Crooswijk zijn er klussen waar u kunt meehelpen. Hieronder een kleine greep uit het aanbod. Meer informatie / (hulp bij) aanmelden? Zie onderin bij Contact Vrijwilligerswinkel.

FLEXPOOL VAN DE VRIJWILLIGERSWINKEL
Wilt u af en toe in de buurt meehelpen als vrijwilliger? Dat kan ook als vrijwilliger van de Vrijwilligerswinkel Flexpool. U ontvangt dan van ons een paar keer per jaar een nieuwsbrief met het aanbod van kortdurende vrijwilligersklusjes.

WWW.VRIJWILLIGERSWINKEL.NL

nl-doet