Wilt u een bijdrage leveren aan een beter Oud Crooswijk? Kom naar de mobiele theetuin.

Theetuin, vragenlijst en op afspraak
Bewoners kunnen meedenken over oplossingen om problemen in Oud Crooswijk aan te pakken. Binnenkort verschijnt op verschillende plekken in de wijk een mobiele theetuin. De mensen in deze kleurige caravan gaan graag het gesprek met u aan over uw wijk. U bent van harte welkom. U kunt ook een enquête invullen via onderstaande link. Als laatste kunt u een afspraak maken voor een gesprek. In dit geval kunt u een mailtje sturen naar b.boerema@rotterdam.nl.

Plan voor beter Oud Crooswijk
Dit onderzoek is het gevolg van een motie die de gemeenteraad unaniem heeft aangenomen op 7 juli. Hierin is de opdracht aan het college van BenW om samen met bewoners een plan te maken voor een beter Oud Crooswijk. De gebiedscommissie pakt dit op met dit onderzoek.

Bezoek de mobiele theetuin
U kunt de mobiele theetuin met caravan bezoeken op vrijdag 21 oktober op het Goudseplein (bij de AH), op woensdag 26 oktober op het sportveld van het Schuttersveld en op 2 november op de Crooswijkseweg. Steeds tussen 13 en 15.00 uur staat de deur open. Mogelijk verschijnt de mobiele theetuin ook nog op andere plekken in de wijk.

De onderzoekers zijn in de gesprekken vooral op zoek naar mensen die een actieve bijdrage willen leveren om de leefbaarheid in Crooswijk te verbeteren. Dat kan als vrijwilliger maar ook als professional.

(Ingezonden mededeling Gemeente Rotterdam)

gemeente rotterdam logo

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.