Uit het tijds-bestedingsonderzoek uit 2012 van SPOT is gebleken dat we gemiddeld 3,5 uur per dag besteden aan het huishouden, boodschappen doen en zorg. De tijd die men kwijt is aan huishoudelijk werk, klusjes en koken kan niet worden besteed aan hobby’s, kinderen, vrienden en overige vrijetijdsbezigheden. Het is gemakkelijk te concluderen dat er weinig tijd overblijft voor de dingen die we écht leuk vinden.

Iedereen heeft wel een bepaalde huishoudelijke verplichting die men liever uit handen geeft, waaronder stofzuigen, ramen zemen en het sanitair reinigen. Zo zijn er nog tal van terugkerende klussen in en om het huis die regelmatig moeten worden gedaan. Vaak met wekelijks terugkerende ergernis over de tijd die het kost.

1 op de 4 huishoudens heeft een huishoudelijke hulp
Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 4 huishoudens in Nederland werkzaamheden in en om het huis uit handen geeft aan een huishoudelijke hulp. Veel mensen vinden het echter lastig om een goede, betrouwbare hulp te vinden of zien op tegen het selecteren van een hulp die bij hen past. Een Hulpstudent is voor veel mensen de oplossing. Oppassen, bijles geven en tuinieren behoren ook tot de mogelijkheden. Jennifer die werkt als Hulpstudent vindt dit een pluspunt. “Studenten zijn op zoek naar flexibele bijbaantjes en mensen hebben niet altijd de mogelijkheid zin of tijd om het huishouden te doen; kortom een mooie wisselwerking!”

Hulp student1   Hulp student2

Vrijblijvend intakegesprek bij de klant
De studenten worden door de contactpersoon van Hulpstudent.nl geselecteerd. Dit gebeurt in een kennismakingsgesprek bij de student thuis. Op deze manier is er een compleet beeld van de persoon en kan er een goede match tussen klant en student worden gemaakt.

Nadat de juiste student is geselecteerd vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats bij de klant thuis. Bij het intakegesprek is de contactpersoon van Hulpstudent.nl ook aanwezig. Persoonlijk contact is belangrijk. Door deze mate van betrokkenheid ontstaat er een duurzame relatie en kan de klant altijd terugvallen op de vaste contactpersoon.

Hulp student 550

Vrije tijd creëren is de drijfveer
De focus op persoonlijk contact kenmerkt Hulpstudent.nl en het creëren van vrije tijd is de drijfveer van de organisatie. Aanvullend geeft Michiel Wiersema (medeoprichter) nog aan; “door de betaalbare prijs van € 12,95 per uur, de facturatie achteraf en de laagdrempelige dienstverlening, zijn veel klanten en studenten tevreden en groeit het aantal aanvragen”

Hulp student logo

www.hulpstudent.nl
088-2580258