De megavlag van Excelsior is gestolen. De enorme supportersvlag van twintig bij zeven meter is al vier jaar een bekend beeld bij uit- en thuiswedstrijden van de Rotterdamse voetbalclub.

De vlag is nu anderhalve week zoek. Dieven knipten het hek van het stadion door en namen de vlag mee die op de tribune lag. De diefstal van de supervlag is gefilmd door camera’s in en rond het stadion van Excelsior in Kralingen. Naast de vlag is niets gestolen.

Supporters dreigen de beelden op Facebook en Twitter te zetten als de vlag niet snel wordt teruggegeven. Op de video zouden de daders herkenbaar te zien zijn.

De vlag heeft voor de supporters een grote waarde. Niet alleen heeft de vlag 3000 euro gekost, maar de Excelsior-fans leggen de vlag voor en tijdens wedstrijden over zich heen om zo het team aan te moedigen.

rijnmond_offline

Dit is de oproep op Facebook om de vlag terug te vinden:

OPSPORING VERZOCHT!!! GRAAG DELEN!

Vrijdag 22 augustus is rond 20.00 de Megavlag gestolen uit het stadion. De 2 daders zijn via de camera’s vastgelegd binnen het stadion en op het parkeerterrein. 
Als iemand meer info heeft over deze diefstal of weet waar de Megavlag nu is dit graag melden via info@sbvexcelsior.nl of 010-404 60 41

Als over 3 dagen de Megavlag niet terug is gebracht zullen de duidelijke beelden van de daders naar buiten worden gebracht. (klik hier)