Het 74ste CHIO komt nu echt heel dichtbij. De opbouw op het terrein in het Kralingse Bos is al in volle gang. De ruiters, bondscoaches, standhouders, vrijwilligers, etc. zijn zich al aan het voorbereiden. 

Dit jaar is er voor bezoekers van het CHIO Rotterdam een app waarin je alles voor je bezoek aan het evenement bij de hand hebt in je smartphone. Het CHIO Rotterdam is het eerste paardensportevenement dat gebruik maakt van de Close app, die bij festival- en concertbezoekers vast al bekend is. In de Close app vind je je tickets, informatie over bereikbaarheid, standhouders, startlijsten & uitslagen en allerlei leuke weetjes. En je wordt via de app op de hoogte gehouden van programmawijzigingen en andere dingen die je wilt weten. We zijn benieuwd hoe jullie dit vinden!

Ook nieuw is de Raad van Kinderen dit jaar. Wij willen graag van de jeugd weten wat zij van het CHIO vinden en hoe zij denken over de paardensport. Ken jij iemand tussen 10 em 18 jaar die daar over wil meedenken? Of ken je iemand die als vrijwilliger een kijkje achter de schermen leuk vindt?

Verder tellen we af met de kersverse Nederlands kampioene Marlies van Baalen en hebben we leuke CHIO Colleges op het programma staan.

Kortom genoeg te beleven! … en als je nog geen kaarten hebt voor de komende editie, bestel ze nu!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.