Bij Mezze, aan de Oostzeedijk Beneden, in Kralingen, kunt u heerlijk Turks en Koerdisch eten, voor een scherpe prijs. Eigenaar Hatip Arslan kookt volgens de Anatolische keuken (Anatolië: het Aziatische deel van Turkije) – complete maaltijden, van de grill of uit de oven, desgewenst óók vegetarisch. Alle maaltijden gaan vergezeld van rijst of patat, een frisse salade en de yoghurt-saus ontbreekt niet. Of hebt u meer trek in een ‘pide’? Dat is een Turkse maaltijd-pizza – in diverse varianten. De bediening is zeer voorkomend en u hoeft niet lang te wachten. Kijk alvast naar onze nieuwe menukaart op de site (onderaan).

Populaire gerechten?
De lamskoteletten (13,95) en mixed grill (14,95) en de voordelige, dagelijks wisselende dagschotel (7,50).

Alle gebruikelijke frisdranken zijn in huis, óók licht alcoholische (bier en wijn) en sterk alcoholische dranken (zoals raki, whisky, bacardi).

Wat betekent ‘mezze’?
Mezze is een aanduiding van een klein en smakelijk (voor)gerechtje, te vergelijken met de Spaanse tapas, dat zowel warm als koud wordt opgediend.

Hatip Arslan, eigenaar van Mezze aan de Oostzeedijk-Beneden in Rotterdam-Kralingen

Hatip Arslan, eigenaar van Mezze aan de Oostzeedijk-Beneden in Rotterdam-Kralingen

www.24minutes.nl
Naast eten in ons restaurant kunt u ook uw eten afhalen of laten bezorgen! Dat laatste kan via: www.24minutes.nl. Heeft u iets te vieren? Graag voorzien wij u van alle noodzakelijke lekkernijen voor een verjaardag, feestje of receptie, met onze catering-service – geheel compleet, met borden en bestek. U hoeft alleen maar op te scheppen!

7 dagen per week
Mezze is 7 dagen per week geopend: maandag t/m donderdag van 12.00 tot 23.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur en op zondag van 15.00 tot 22.00 uur.

Mezze logoOostzeedijk Beneden 217-A 3061 VT Rotterdam
Tel. 010-4146693
info@mezzerotterdam.nl
www.mezzerotterdam.nl

 

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]