Mijn Hemeltje is dé plek om biologische producten te ontdekken voor jou en je kindje. Eerlijk advies en maatwerk voor de belangrijkste periode in je leven.

Mijn Hemeltje biedt baby basics, kinder basics, mama basics, voedings en verzorgingsartikelen. De naam ‘Mijn Hemeltje’ komt oorspronkelijk voort uit de hemeltjes van zijde voor wieg en ledikant welke nog steeds in eigen atelier geproduceerd worden.

Mijn Hemeltje is 10 jaar geleden gestart als webwinkel. 5 jaar geleden werd de fysieke winkel in Prins-Alexander geopend. Uitbreiding bleek al snel noodzakelijk. Dit kon gerealiseerd worden met het pand aan de Frits Ruysstraat in Kralingen, waar 9 november de offi ciële opening zal zijn. U bent van harte welkom.

Mijn Hemeltje
Frits Ruysstraat 54
Rotterdam (Kralingen)
tel. 010-7371743
www.mijnhemeltje.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.