Muzikaal verhaal aan de Avenue

Op zondagmiddag 4 februari bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom om te luisteren (en kijken!) naar ensemble De Blauwe Lijster. Deze keer zal het optreden plaatsvinden in het kerkgebouw van de Evangelische Broedergemeente aan de Avenue Concordia 111. U kunt vooraf kaarten bestellen met korting via kaarten@muzikc.nl.

Van een concertstichting mag u verwachten dat we ons uiterste best doen om uw oren te verwennen met de mooiste muziekuitvoeringen. Maar het oog wil ook wat! De aankomende voorstelling wordt verzorgd door het gezelschap De Blauwe Lijster. Zij brengen een boeiende combinatie van vertelling en muziek, ondersteund door sfeervolle afbeeldingen die op een groot scherm worden geprojecteerd.

Het trio bestaat uit Yvonne Rietbergen (fluitiste, bevlogen vertelster en illustrator), Ayumi Matsuda (fluitiste, illustrator en arrangeur) en Oene van Geel (componist en altviolist). Deze drie creatieve duizendpoten brengen een eigen verhaal in een tijdloze setting, met improvisaties en een link naar de actualiteit, getiteld “De Boom”. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten:

“Een rondreizende vreemdeling schenkt een groep dorpelingen een bijzonder afscheidscadeau als dank voor zijn verblijf. Na de aanvankelijke vreugde blijkt het cadeau meer teweeg te brengen dan iemand ooit had kunnen bedenken. Het noodlot dreigt, maar is het nog te stoppen?”

Het concert start om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur.
Adres: Avenue Concordia 111.

MUZ006_concert 6_De Blauwe Lijster A4_03

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.