‘Jamies Nagelstudio’ is voorlopig gevestigd in een slaapkamertje in het huis van haar opa en oma aan de Paradijslaan. Crooswijkse Jamie de Langen, 20 jaar, sliep daar als ze bij haar grootouders logeerde. Nu is het een ‘strakke’ nagelstudio. Eigenlijk wil ze haar eigen winkeltje in een Crooswijkse winkelstraat maar daar blijkt niet zo makkelijk aan te komen.

Aanvankelijk wilde Jamie bij de politie. Ze volgde het zgn. brugjaar politie op ROC Zadkine. Na haar sollicitatie, zo’n drie jaar geleden, hoorde ze niets meer en dus heeft ze de politie uit haar hoofd gezet. Wel is ze parttime werkzaam in de beveiliging, voor Security Management Group Rotterdam. Ze is steevast te vinden bij de thuiswedstrijden van Feyenoord.

Met het vak van nagelstyliste kwam ze toevalligerwijs in aanraking. Nu wil ze niet anders meer en er dolgraag fulltime mee bezig zijn. Het blijkt niet zo eenvoudig om een eigen bedrijf te starten in Nieuw Crooswijk, want veel mensen verlaten de buurt wegens sloop. Nieuw Crooswijk wordt immers ‘geherstructureerd’.

Jamies Nagelstudio crooswijk

Voor de foto had Jamie haar hartsvriendin Lisa gevraagd. Die kwam graag want ze weet dat ze bij Jamie in goede handen is en bovendien hebben vriendinnen altijd een hoop met elkaar te bepraten. Lisa bokst en dat deed Jamie ook, maar nu niet meer. Beide dames treffen elkaar wekelijks als ze gaan fitnessen.

Jamies Nagelstudio: acrylnagels, gelnagels, manicure, pedicure en waxen (voor ontharing). Graag bellen voor een afspraak.

Jamies Nagelstudio

Paradijslaan 42-B
Rotterdam (Crooswijk)
0614-171508
jmdelangen@hotmail.com

jamiesnagelsalon.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.