Na een week zonder eredivisievoetbal hoopt Excelsior de goede lijn van de laatste weken door te trekken in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Daarna volgen thuiswedstrijden tegen Feyenoord (uitverkocht) en FC Twente. Voor dit laatste duel, op zaterdag 5 december, heeft Excelsior speciale acties voor supporters.

Excelsior pakt namelijk uit tijdens het heerlijk avondje op zaterdag 5 december. De Kralingers spelen die avond om 18.30 uur tegen FC Twente. Voor Excelsior seizoenkaarthouders hebben wij deze avond een cadeautje: zij mogen gratis iemand meenemen naar dit duel. Per seizoenkaart kan 1 gratis ticket worden afgehaald bij de administratie van Excelsior (voor dezelfde tribune als de seizoenkaart). Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus op = op.

Via webshop 1 + 1 ticket gratis
Wie via onze nieuwe webshop een ticket bestelt voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente, krijgen bij elke ticket 1 gratis kaartje voor dezelfde tribune erbij. Het duurste van de bestelde tickets wordt in rekening gebracht! De korting wordt verrekend op het moment waarop u op bestellen klikt. Ook voor deze actie geldt: zo lang de voorraad strekt! Bovenstaande acties gelden alleen voor de Rob Albers en Robin van Persie tribune. Onze ticketshop is te vinden via www.excelsiortickets.nl.

RET Derby tegen Sparta

Afgelopen week won Excelsior de RET Derby tegen Sparta met 4-0 en mochten de Kralingers dus de Aardig Onderweg Schaal in ontvangst nemen. Foto: Carla Vos

Excelsior Familiedag
Ook voor de laatste thuiswedstrijd van 2015, op zondag 20 december tegen SC Cambuur (aanvang 12.30 uur), heeft Excelsior een speciale aanbieding. Dit duel is namelijk omgedoopt tot familiedag. Dat houdt in dat gezinnen en families tegen een zeer aantrekkelijk tarief deze wedstrijd kunnen bezoeken. Bovendien is er na afloop van de wedstrijd een speciale voetbalclinic op het hoofdveld van Stadion Woudestein en zijn er ook voor de wedstrijd speciale activiteiten op het fanplein achter de Robin van Persie tribune. Meer informatie over de Excelsior Familiedag is te vinden op onze website: www.sbvexcelsior.nl/familiedag2015.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein Honingerdijk 110

 

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)