Op 26 en 27 september is er het Najaars-Festival en Chutney-wedstrijd in Trompenburg Tuinen & Arboretum. U vindt op het Najaars-Festival een Plantenmarkt, een Bollenmarkt en een Oogstmarkt. Kwekers uit den lande verkopen hun bijzondere planten, bollen en knollen.

Op de oogstmarkt worden heerlijke biologische streekproducten aangeboden, om mee naar huis te nemen maar ook om ter plaatse te nuttigen. Het theehuis serveert koffie en thee met huisgemaakte taart en de Wijkkeuken van Zuid bereidt heerlijke Turkse en Marrokkaanse gerechten. Er zijn gratis rondleidingen en diverse kinderactiviteiten.

Najaarsfestival-oogstmarkt-030

Het Najaars-Festival is op beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur, de toegang bedraagt € 6,25. Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Chutney-wedstrijd!!
Lever uw zelfgemaakte pot chutney (met recept) in bij de balie van Trompenburg en u dingt mee naar de titel ‘de lekkerste chutney van Rotterdam’. Weber Speciality Foods neemt de winnende chutney op in het sortiment. Iedere deelnemer krijgt bij inlevering van de chutney een gratis toegangsbewijs voor twee personen voor het Najaars-Festival.

logo trompenburg

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86 (beneden)
3062 NX Rotterdam
010-2330166
www.Trompenburg.nl
www.facebook.com/trompenburgtuinen

 

Najaarsfestival-oogstmarkt01