Nieuw bestuur Winkeliersvereniging Crooswijkseweg

jul 06, 17 Nieuw bestuur Winkeliersvereniging Crooswijkseweg

Het nieuwe bestuur van de Winkeliersvereniging Crooswijkseweg, van links naar rechts: Halil Selek (supermarkt DAS, Ahmet Lafci (Rust Matrassen), Michael de Man (Brands Bloemenhal/Uitvaartbloemisterij) en Metin Boyraz (voorzitter; Unitell Electronics). Metinh Boyraz: “We hebben weer een actief bestuur”.  Dat is nodig want winkelstraat de Crooswijkseweg kan wel een impuls gebruiken.

Luifels
Allereerst wordt dan gedacht aan de renovatie van de luifels. Daar lijkt eindelijk schot in te zitten. Om de vele eigenaars en beheerders op één lijn te krijgen bleek geen eenvoudige zaak. Voor het einde van dit jaar moeten de luifels klaar zijn. Ook de kwaliteitsverhoging van de winkeliers staat hoog op de ‘to dolijst’. Metin Boyraz was ooit lange tijd actief in het onderwijs en lid van de Kamer van Koophandel Rotterdam, dus heeft hij daar ideeën over. Voorts is de veiligheid een hot item (waar niet?). Het bestuur denkt aan de installatie van (veel meer) camera’s (die uiteraard alleen de eigen winkelpui bestrijken). Tenslotte moet er een gezamenlijke website komen voor de Crooswijkseweg, waarop alle winkels zijn te vinden, met als het enigszins kan, het laatste nieuws en de (verkoop) acties.

Camping Crooswijk
Op 26 en 27 augustus a.s. zal op het Schuttersveld ‘Camping Crooswijk’ (facebook.com/campingcrooswijk) plaatsvinden. Een groots evenement dat Crooswijk weer ’s onder de aandacht moet brengen van heel Rotterdam en ver daarbuiten.  Het bestuur van de Winkeliersvereniging denkt aan door winkeliers bemande kramen op het Schuttersveld en/of kortingsacties voor de kampeerders.

De winkeliers gaan nog veel meer bedenken en op touw zetten. In De Ster en op De Ster online houden we u op de hoogte.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *