In september kunnen kinderen van (bijna) 1 t/m 3 jaar samen met hun ouders weer lekker muziek komen maken bij Zangschool Suoni. Op maandag- en vrijdagochtend starten naast de reguliere zanglessen dan de cursussen ‘Muziek met je kind’.

Wil je ook meedoen? Geef je dan uiterlijk 25 augustus op via ZangschoolSuoni@gmail.com.

Samen muziek maken
In de cursus maakt je kind samen met jou kennis met allerlei instrumenten en muziekstijlen. We zingen, dansen, trommelen, schudden en gebaren en je leert hoe je al deze dingen op een leuke manier thuis met je kleine kind kan doen.

Wie, wat en waar
Voor de cursus kun je je opgeven met je kind, maar bijvoorbeeld ook met je kleinkind of oppaskind. De lessen vinden plaats bij Muziekcentrum MiXin’Music (Weteringstraat 275) op maandag- en vrijdagochtend. Een cursus van negen lessen kost 60 euro en voor een tweede kind betaal je slechts 40 euro. Meldt iemand anders zich vóór augustus ook aan dankzij jou? Dan krijg je bovendien nog korting. Ga voor meer informatie naar www.ZangschoolSuoni.nl.

Kom zingen
Bij de zangschool kun je natuurlijk ook terecht voor zangles, alleen of samen met anderen. Of je nu jong bent of oud, beginner bent of gevorderde, klassieke muziek wilt zingen of popmuziek; bij Zangschool Suoni vind je lessen op maat. Alle cursussen worden gegeven door een professionele en gediplomeerde zangdocente. Wil jij ook graag leren zingen? Geef je dan op voor een gratis proefles!

Optredens
Voor wie het leuk vindt, zijn er jaarlijks meerdere gelegenheden om op te treden. Onlangs is cursusjaar 2016-2017 nog afgesloten met een slotconcert in de Kleine Zaal van MiXin’Music, waarbij de zangleerlingen hun favoriete liedjes ten gehore brachten.

Heb je interesse in één van onze cursussen? Lees er meer over op www.ZangschoolSuoni.nl.