Vanaf januari kunt u terecht in de nieuwe Polikliniek Kralingen aan de Oudedijk van het IJsselland Ziekenhuis. Wij zijn gevestigd in verpleeghuis en revalidatiecentrum Pniël van Lelie zorggroep en samen met Lelie werken we verder aan mooie zorginitiatieven.

Op dit moment worden de resultaten van de verbouwing in Pniël steeds meer zichtbaar: een nieuwe ontvangsthal voor alle patiënten en bezoekers van Pniël en Polikliniek Kralingen, de nieuwe afdeling radiologie van het IJsselland Ziekenhuis en het restaurant als fijne ontmoetingsplek.

Onze spreekuren in Polikliniek Kralingen:

U kunt in Polikliniek Kralingen terecht voor:

  • bloedafname
  • chirurgiediabeteszorg
  • gynaecologie en verloskunde
  • maag-darm-leverziekten
  • interne geneeskunde
  • orthopedie
  • orthopedisch
  • schoentechnicus
  • reumatologie

Vanaf 19 april:

  • radiologie

Kijk voor het spreekuurrooster per dag op www.ysl.nl/kralingen

Radiologie
Op 22 en 23 maart werden het MRI- en het CT apparaat bij de polikliniek afgeleverd en geïnstalleerd, een hele operatie.
Vanaf maandag 19 april is de afdeling Radiologie in Polikliniek Kralingen geopend en kan de huisarts u naar de polikliniek doorverwijzen voor röntgenonderzoek, echografi e, een CT scan of MRI onderzoek.

Reumatologie
Polikliniek Kralingen biedt voor reumatologie een screeningsspreekuur. Reumatoloog Laura Kranenburg: “Het team van de reumatologie in Kralingen is goed in het snel in kaart brengen van de oorzaak van gewrichtsklachten. Met duidelijke uitleg aan onze patiënten kunnen we de nodige begeleiding samen snel opstarten. Patiënten zijn erg tevreden over de grondige aanpak en de aandacht die wordt gegeven.” Reumaconsulente Helene Geerders: “Patiënten komen voor 1 of 2 afspraken. Tijdens de eerste afspraak van ca. 30 minuten met de reumatoloog kan zij na het gesprek en gewrichtsonderzoek de klachten beoordelen. Indien nodig wordt aanvullend onderzoek aangevraagd. Wanneer de diagnose duidelijk is worden de uitslagen besproken en volgt uitgebreide informatie. Indien nodig wordt de patiënt verwezen voor verdere begeleiding. Is er sprake van een reumatische aandoening waarvoor langdurige follow-up nodig is? Dan worden vervolgafspraken gepland in het IJsselland Ziekenhuis, bij dezelfde reumatoloog.”

Hier gaat het om u
Hier gaat het om u. Dat is het gevoel dat wij u graag willen geven bij het IJsselland Ziekenhuis. Aan de telefoon, tijdens een consult en bij het bed. Of u nu patiënt bent of een naaste. Als u ons nodig heeft, dan zijn wij er. Onze mensen leveren daarvoor de best denkbare zorg. Professioneel en met aandacht. Elke dag en elk moment. Zorg die wij voortdurend vernieuwen en die wij elke dag beter proberen te maken.

Als algemeen ziekenhuis zorgen wij in eerste instantie voor onze directe omgeving. Wij bieden een breed aanbod van medisch specialistische zorg. De Maag-, Darm- en Leverzorg (MDL) is het speerpunt van ons ziekenhuis. De zorg voor moeder & kind en de zorg voor kwetsbare ouderen zijn bijzondere aandachtsgebieden van ons ziekenhuis.

Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van het IJsselland Ziekenhuis, of volg ons via www.ysl.nl en op social media.

Polikliniek Kralingen is gevestigd in Verpleeghuis Pniël, Oudedijk 15, Rotterdam (Kralingen).

(ingezonden mededeling IJsselland Ziekenhuis, afdeling Communicatie)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.