Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021 NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De Vrijwilligerswinkel doet uiteraard mee met NLdoet – Kleine wensen dag op vrijdag 28 mei. Op deze dag zetten vrijwilligers zich in voor de wensen van 65+’ers woonachtig in Kralingen-Crooswijk.

Heeft u een wens? Hierbij kunt u denken aan een klusje in huis, tuin opknappen, balkon opfleuren, bakkie koffie op het terras, een (rolstoel)wandeling, een bezoekje brengen aan het Kralingse Bos of een andere bestemming naar keuze. Dit zijn zomaar een aantal ideeën, wie weet heeft u zelf een andere kleine wens of verzoek? U kunt uw wens of verzoek telefonisch aan ons doorgeven. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om een enthousiaste vrijwilliger te vinden om uw wens in vervulling te laten gaan. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur bereikbaar via: 010 – 441 40 50.

Wensvervullers gezocht!
Heb je zin en tijd om vrijdag 28 mei als vrijwilliger aan de slag te gaan en een wens te vervullen? Laat het ons weten via info@vrijwilligerswinkel.nl of 010 – 441 40 50.

Wandelmaatje
Vrijwilligersvacature

Genieten van het zonnetje, de natuur die in bloei staat bewonderen, lekker naar buiten en een wandeling maken. Veel ouderen zijn hiervoor afhankelijk van een ander. Wil jij die glimlach op het gezicht van een oudere laten verschijnen en een gezellige tijd beleven? Meld je dan nu aan als wandelmaatje!

Mevrouw Peekstok uit Crooswijk:
“Gezellig om samen met Melissa lekker buiten te zijn en te gen i eten van de zon”.

(Ingezonden mededeling Vrijwilligerswinkel)