Stel u zich een warme dag voor van 25 graden of nog warmer. Neem daarbij een terras met uitzicht op flanerende mensen. U zit daar onder een fleurige parasol met uw beste vrienden en vriendinnen. Dan dient er nog aan één voorwaarde voldaan te worden voor volmaakt geluk. Dat is een koel (7 graden) glas Gioiosa Prosecco Frizzante, zacht, bruisend, bloemig van geur, fris en een beetje zoet van smaak. De perfecte verbeelding van la dolce vita. Prosecco komt voort uit het steile heuvellandschap rondom het plaatsje Conegliano, zo’n 50 kilometer pal ten noorden van Venetië.

Al eeuwenlang werd hier stilletjes witte wijn uit de Prosecco-druif gemaakt toen wijnproducent Antonio Carpenè op het idee kwam van een mousserende variant. Zijn Prosecco was een onmiddellijk succes in de elegante bars rondom de Piazza San Marco in Venetië en van daaruit volgde een snelle verspreiding over heel Italië. U kunt hem kopen bij DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat. Evert Kras hoeft niet meer naar de Lusthofstraat. Hij ging met zijn partner uit eten bij AMIGO op de Oostzeedijk en leverde de bon hiervan in bij De Ster. Zodoende won hij een hele doos van dit zaligmakende vocht.

Gioiosa Prosecco Frizzante

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST? Ga dan eten bij één van de restaurants op de culinair pagina in de krant en stuur de bon hiervan op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Maar u kunt natuurlijk ook alvast even langs DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat lopen.

kralwijn-logo