Alle containers voor papier, glas en kleding op het parkeerterrein van Albert Heijn aan de Oudedijk, gaan binnenkort ondergronds. Dat kondigde bedrijfsleider Sjon van Ballegooijen de afgelopen week aan. Alstublieft geen afgedankte bankstellen, e.d. meer neerzetten, verzoekt hij beleefd.

De nieuwe ‘configuratie’ van de containers maakt deel uit van de totale herinrichting van het (gigantische) parkeerterrein van de supermarkt. Dat leidde o.a. tot een gewijzigde rijrichting – waar veel klanten nog aan moeten wennen – en tot een extra ingang aan de zijde van de Eerste Jerichostraat en dat is fijn. Voorts is de belijning in helder Albert Heijnblauw uitgevoerd. Heel fraai, maar het ruikt er nog een beetje naar verf.

Om de officiële ingebruikstelling van het vernieuwde parkeerterrein afgelopen woensdagmiddag ook voor de kinderen tot een leuke gebeurtenis te maken, was de maatschappelijke organisatie van plaatselijke voetbalclub Excelsior, Excelsior4All erbij gehaald voor een voetbalclinic. Ondanks af en toe een regenbuitje werd er toch flink gevoetbald op het vernieuwde parkeerterrein. (foto: Excelsior4All)

herinrichting ah