Bestel nu je kaarten voor het CHIO Rotterdam, dat over precies 50 dagen, van 21 t/m 25 juni a.s. plaatsvindt. Beleef de sfeer in het Kralingse Bos, zie de beste dressuur- en springpaarden en -ruiters in actie of geniet van een hapje of een drankje in het gezellige Stroodorp tijdens de 74ste editie van CHIO Rotterdam.

Op het programma staan de gebruikelijke hoogtepunten zoals de landenwedstrijden dressuur en springen en de Longines Grand Prix voor de internationale toppers, maar ook de U25 dressuur rubriek en een aantal 2* springwedstrijden waar o.a. jong talent een podium krijgt om zich te presenteren. Dit jaar vind je op het entreeterrein food trucks, stands en de Dura Vermeer Piste, waar je kunt kijken naar dressuurwedstrijden, trainingen en losrijden, clinics en shows en op zondag een speciaal programma voor de jeugd met o.a. optredens door en voor kids en van Britt Dekker en Stip de Pony. Na afloop van het sportprogramma is het nog tot 23.00 uur gezellig in het Stroodorp. Kortom, tijdens het 74ste CHIO Rotterdam valt er in het Kralingse Bos genoeg te beleven.

Voor woensdag 21 juni, met nationale dressuur, para dressuur en de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup hoef je geen kaartje te kopen, dan is de toegang gratis. Voor de overige dagen verkopen we volwassenen- en jeugdkaarten (4 t/m 12 jaar). Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Zien we je van 21 t/m 25 juni a.s. in het Kralingse Bos? Bestel dan snel je kaarten.

HIER HET HELE PROGRAMMA


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.