Op vrijdag 31 juli ben je van harte welkom om op de locatie van wijkrestaurant Hotspot Hutspot samen met het team van Moeders met Talent en onze deelneemsters gezellig ons thema “Voeding” af te sluiten.
Met de kreet “Kom even proeven” nodigen wij je uit om lekker te genieten van alle heerlijke hapjes die op deze dag tegen een klein prijsje door bewoners uit de wijk verkocht worden.

Evenement: “Kom even proeven”
Locatie: Goudserijweg 651
Tijd: 13:00 uur tot en met 17:00 uur
Entree: €1,- voor volwassen en €0,50 voor kinderen (kinderen worden alleen
onder begeleiding van een volwassen toegelaten op het terrein).

Uiteraard zijn de kinderen ook van harte welkom, wij hebben een aantal activiteiten voor hun gepland waar ze aan kunnen deelnemen.

Bij binnenkomst betalen volwassen € 1,- en ontvang je drie lotnummers. Later op de dag worden er minimaal 7 mooie prijzen verloot onder de aanwezige bezoekers. Zorg dat je er bij bent want deze prijzen wil je niet mis lopen!

Kom even proeven

De prijzen die verloot worden zijn o.a. gedoneerd door: Flavour Visagie (Kralingen-West), Excelsior 4 ALL (Kralingen-Oost), Hotspot Hutspot (Krootwijk), Moeders met Talent (Kralingen- Crooswijk), Bakker Klootwijk (Lusthofstraat), Vishandel Marost (Rotterdam – Noord) en Kalloe Tabak & Lectuur (Crooswijk).

Voor informatie over dit evenement mail naar: opwegmet@moedersmettalent.nl
of bel naar: 06 – 23 44 95 87/ 06 – 85 33 22 56

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]